İki kişinin öldüğü kazaya karışan sanık, mahkemede özür diledi

İki kişinin öldüğü kazaya karışan sanık, mahkemede özür diledi

Kayseri Kuzey Çevreyolu’nda 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına karışan TIR şoförü İ.S., mahkemede savunma yaptı. Pişman olduğunu belirten sanık, özür diledi ve mağdur tarafın hasarlarını karşılayabileceğini söyledi.

Kaza, merkez Kocasinan İlçesi Kuzey Çevreyolu’nda 29 Temmuz’da meydana gelmişti. İ.S.’nin kullandığı TIR, Hamit B.’ye ait park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da yangın çıktı. Kazada biri araç sürücüsü Hamit B. olmak üzere 2 kişi yanarak can verdi. Tutuklanan TIR sürücüsü İ.S. hakkında ‘birden çok kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan dava açıldı. 
 
TUTUKLU SANIK: HASARLARINI KARŞILAMAK İSTİYORUM 
 
Bugün 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık İ.S., kazada yaşamını yitirenlerin yakınları ile sanık ve taraf avukatları katıldı. Savuma yapan sanık İ.S., “Özür diliyorum, pişmanım. Hasarlarını karşılamak istiyorum. Tahliyemi istiyorum” dedi. Hamit B’nin yakınları ise şikâyetçi olduklarını kaydettiler. 
 
Yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanık İ.S.’nin tahliye talebini reddederek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

Google+ WhatsApp