Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Mantar Üretim Tesisi İle Tarıma Bir Destek Daha”
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.
Kayseri’de görülen ‘çocuğun cinsel istismarı’ davasının ertelenmesinin ardından iki grup arasında adliye koridorunda kavga çıktı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Hellenistik, Roma ve Doğu Roma dönemine ait sikke ve mühür, Venedik ve Hollanda İmparatorluk dönemine ait dikiş yüzükleri ile kilise mühürleri ve çok sayıda sikke, fibula ve yüzükler ele geçirildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in eş başkanlığını yaptığı Karma Parlamento Komisyonu'nun (KPK) 78. toplantısı TBMM tören salonunda gerçekleşti.
Sağlık Bakanlığı tarafından Kayseri’de 7-12 Aralık tarihleri arasında yapılan tütün çapraz denetiminde 17 ihbar değerlendirilerek 4 bin 749 denetim yapıldı.
Gesililer, kazada ölen muhtarın adının yaşatılmasını istiyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli kavşaklarını kesintisiz hala getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.
Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi Avrupa İşletmeler Ağı birimi tarafından Kayseri, Sivas ve Yozgat illerindeki kobilere yönelik dış ticaret eğitimleri düzenlendi.
Dr. Mustafa Çalış, Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ‘Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşüne' katıldı.
AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç adaylık için resmi müracaatını yaptı.
Polonya'nın başkenti Varşova-Kayseri arasında ilk charter uçak seferi 21 Aralık Cuma günü başlıyor. Polonyalı turistler kayak sezonu boyunca her hafta kafileler halinde Erciyes'e gelecek.
Atatürk’ün Heyet-i Temsiliye reisi olarak Kayseri’ye gelişinin 99’uncu yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Caddesi ile 18. Cadde'nin kesiştiği kavşakta ve yerin 14 metre altında yapılan çalışmaları takip etti. Kayseri için çok önemli bir alt yapı yatırımında sessiz sedasız sona geldiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, şehrin ikinci ana kollektör hattı için Sivas Caddesi'ni trafiğe kapatmadan yerin 14 metre altından geçtiklerini kaydetti. Başkan Çelik, Sivas Caddesi'ndeki bu büyük geçiş için Türkiye'de birkaç yerde uygulanan teknolojiyi kullandıklarını belirtti.
Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından düzenlenen uygulama sınavında hünerlerini sergileyen 48 kişi, ustalık belgelerini aldı.