Gülük Mahallesi'nde silahlı, sopalı kavga
Kayseri’de yabancı uyruklu 50 kişiye yakın 2 grup arasında çıkan kavgada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Kayseri’de yabancı uyruklu 50 kişiye yakın 2 grup arasında çıkan kavgada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Kayseri’de gençler arasında çıkan sözlü tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle 1 kişi hafif yaralandı.
Kayseri’de yabancı uyruklu komşuların kavga etmesi üzerine bir kişi bacağından yaralandı. Komşusunu bıçaklayan zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Türkiye, Birleşmiş Milletler tarafından Asya-Pasifik bölgesinde kuru limanların geliştirilmesinde iş birliğini teşvik edecek anlaşmaya taraf olacak. Böylece denize kıyısı olmayan 19 lojistik merkez 'kuru limana' dönüştürülecek. ‘Kuru limana’ dönüştürülecek iller arasında Kayseri de yer alıyor.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Kurban Bayramı namazını Hunat Camii’nde kılarak, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştılar.
Kesime götürülürken sahibinin elinden kaçan kurban vatandaşları uğraştırdı. Kurbanın yakalanmaya çalışıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
İncesu Garipçe yolunda meydana gelen kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
Kayseri’de sabah saatlerinde yangın çıkan galeri dükkanında maddi hasar büyük. 6 aracın küle döndüğü işyerinin son hali görüntülendi.
Manzara bu bayramda da değişmedi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren kurban keserken yaralananlar hastaneye taşındı.
Kayseri’de iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bağlı Kızılören Mahallesi'nde yaklaşık 100 yıldır yapılan Arefe Duası gerçekleştirildi.
Kayseri'de bulunan Mix AVM satılığa çıkarıldığına dair çıkan haberler üzerine Başyazıcı Şirketler Grubu adına Avukatı Semih Emin Akbulut açıklama yaptı. Akbulut, "Ziraat Bankası A.Ş. ile firmamız arasında yapılan protokollerin yanı sıra Kayseri 4. Asliye Hukuk Mahkemesince konulmuş olan tedbir neticesinde taşınmazın satılması hukuki olarak mümkün değildir. Bu aşamada Başyazıcı Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin muvafakati olmaksızın taşınmazın satılması mümkün değildir" dedi.
Kayserispor ile sözleşmesi sona eren futbolcu Emrah Başsan yaptığı yazılı açıklamada, “Kayserispor'la profesyonel sözleşmem sona erdi. Zamanı geldiğinde yaşanan süreçlere yönelik tabii ki açıklama yapacağım” dedi.
Kayseri'de 16-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Kadın Kooperatifleri Fuarı yeni iş bağlantılarının kurulmasını da sağladı. Birçok ürünün sergilendiği fuarda kadınlar, toplamda 35 firmayla uzun vadeli iş bağlantısı anlaşması yaptı.
Kayseri protokolü arife günü dolayısıyla Huzurevinde yaşlılarla bir araya geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki orada yaptığı konuşmada “Sizlerin duası olmadan bu işlerin altından kalkamayız. Biz yer ve göğün dua üzerine olduğuna inanıyoruz” dedi.