BÜNYAN BELEDİYESİ PROJESİNE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BÜYÜK ÖDÜL

BÜNYAN BELEDİYESİ PROJESİNE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BÜYÜK ÖDÜL

Bünyan Belediyesi tarafından sürdürülebilir ulaşımın sağlanması ve ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirmesi amacıyla hazırlanan TABELA isimli proje, Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBB ve Gaziantep BŞB. Başkanı Fatma Şahin ve Araştırmacı Yazar ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili İskender Pala'nın katılımlarıyla Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, farklı illerden 1400 belediyenin katılımı ile gerçekleştirilen proje yarışmasında 500 bin TL ödül aldı.

Kazanılan ödülün hem maddi hem de manevi değerinin büyük olduğunu belirten Başkan Altun, ‘’ sürdürülebilir ulaşımın sağlanması ve ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirmesi amacıyla tasarladığımız ve Bünyan’ımıza birçok farklı alanda katkı sağlamasını hedeflediğimiz projemizin 1400 belediye projesinin içerisinde en iyisi seçilerek 500 bin TL ödül alması bizi gururlandırdı ve mutlu etti. Aynı zamanda bu destek ve ödül Bünyan’ımız için önemli çalışma ve projeler yaptığımızı göstererek bizleri onure etti. Değerli projemize verilen destek ve ödül nedeniyle Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ediyor, ödüllü projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

BU GURUR BÜNYAN'MIZIN

 

Sürdürülebilir ulaşımı sağlamak ve ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirmesi amacıyla hazırladığımız büyük projemiz, Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, TBB ve Gaziantep BŞB. Başkanımız Fatma Şahin ve Araştırmacı Yazar ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekilimiz İskender Pala'nın katılımlarıyla Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, farklı illerden 1400 belediyemizin katılımı ile gerçekleştirilen proje yarışmasında TBB ve Gaziantep BŞB. Başkanımız Fatma Şahin'den 500  bin TL ödül aldı.

 

Kazanılan ödülün hem maddi hem de manevi değerinin büyük. Sürdürülebilir ulaşımın sağlanması ve ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirmesi amacıyla tasarladığımız ve Bünyan’ımıza birçok farklı alanda katkı sağlamasını hedeflediğimiz projemizin 1400 belediye projesinin içerisinde en iyisi seçilerek 500 bin TL ödül alması bizi gururlandırdı ve mutlu etti. Aynı zamanda bu destek ve ödül, Bünyan’ımız için önemli çalışma ve projeler yaptığımızı göstererek bizleri onure etti. Değerli projemize verilen destek ve ödül nedeniyle Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ediyor, ödüllü projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Google+ WhatsApp