Takla atan araçta 4 yaralı
Kayseri’de Sarımsaklı Mahallesi istikametinde ilerleyen araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Kayseri’de Sarımsaklı Mahallesi istikametinde ilerleyen araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Melikgazi Belediyesi iş birliğinde düzenlenen TOGG ile Slalom Gösterisi ve Drift Show’a katıldı.
Tüm Aileler Derneği Genel Başkanı Zafer Yeşiltaş “Türkiye’de yaşanan aile sorunlarına dikkat çekmek ve toplum farkındalığını oluşturmak” konulu açıklama düzenledi. Yeşiltaş “Derneklerimiz toplumu oluşturan aile odaklı olup çağın gereksinimleri ile toplum hayatında yaşanan ekonomik sosyal kültürel gelişmeler kapsamında olumlu gelişmeler olduğu kadar aileye olumsuz etki eden sonuçlar da meydana gelmiş olup bu durum aile dinamiklerini zedelemiştir. Günümüz yaşamında ahlaki örf/adet gelenek ve göreneklerimizden uzaklaşmalar yaşanmıştır” dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Cumhuriyet Meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlara bir teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında; “ ‘Kayseri gibi yoldaşı, Kayseri gibi kardeşi olanın sırtı yere gelmez’ diyen Milletin Adamı, Mazlumların Umudu, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Meydanları taçlandıran aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Kocasinan Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin toplam 341 personel ve 133 modern araç ile mahalle mahalle temizleyerek, hijyenik ortam sunuyor. ‘Temizlik imandadır’ anlayışıyla daha yaşanabilir bir çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temizlikte ilçe belediye ölçeğinde Türkiye’nin en modern filosunu kurduklarını ve vatandaşlara temiz çevre sunduklarını söyledi.
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyük Kayseri Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlemeye gelen ve 135 bin kişi ile rekor kıran tüm Kayserililere teşekkür etti.
'Çalsın Sazlar Bu Gece' konserine konuk sanatçı olarak katılan Sanatçı Bekir Ünlüataer yorumuyla alkış topladı. Davetliler de zaman zaman sanatçıya eşlik etti.
Kayseri’de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü ağaca çarparak durdu.
'Çalsın Sazlar Bu Gece' konserine konuk sanatçı olarak katılan Sanatçı Bekir Ünlüataer yorumuyla alkış topladı. Davetliler de zaman zaman sanatçıya eşlik etti.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kayseri Şeker’in halka arzına onay verdi. Şeker sektörünün ilk ve tek halka arz olacak şirketi Kayseri Şeker, 9 Mayıs 2023 tarihinde yapacağı lansman ile halka arz ile ilgili yatırımcıları bilgilendirecek.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları tüm ilçeleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Günü Pınarbaşı ve Sarız’da vatandaşlarla buluşan adaylardan 1.sıra adayı Aşkın Genç, 3 üniversite bitirmiş gençlerin bile atanamadığını, iş bulamadığını söyledi.
Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, “Bu seçimin telafisi, şakası yok. Mesele parti değil zihniyet meselesi. ‘Bir de şunu deneyelim’ zamanı değil, söz konusu vatan ve bekamız” dedi.
Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kayseri’de gerçekleştirdiği mitinge 135 bin kişinin katıldığı açıklandı.
Eskiden üzerinde oyun oynanan bir Türkiye olduğunu söyleyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Artık ayakları üstünde duran, oyun kuran bir Türkiye, oyunları bozan bir Türkiye var” dedi. Özhaseki, “Değerli kardeşlerim 14 Mayıs’ta hep birlikte sandıkları patlatmaya var mıyız? Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Ankara’da Cumhurbaşkanlığı makamına oturtmaya var mıyız?” diye sordu.