BÜYÜKŞEHİR’İN KENDİ KAMU SPOTUMU KENDİM YAPIYORUM PROJESİ’NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

BÜYÜKŞEHİR’İN KENDİ KAMU SPOTUMU KENDİM YAPIYORUM PROJESİ’NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdullah Gül Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Afet Farkındalığında Kendi Kamu Spotumu Kendim Yapıyorum Projesi’nde ödül töreni düzenlendi. Törende, kendi hazırladıkları kamu spotları ile derece elde eden lise öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’yi afetlere karşı daha dirençli hale getirmek ve toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla yürüttüğü projelerini hız kesmeden sürdürüyor.

Bu çerçevede, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdullah Gül Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Afet Farkındalığında Kendi Kamu Spotumu Kendim Yapıyorum Projesi, düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı. Projenin Abdullah Gül Üniversitesi’nde düzenlenen ödül törenine AGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın, öğrenciler, öğretmenler ve aileler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan AGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından derece elde eden kamu spotları izletilerek, ödül törenine geçildi. Kendi Kamu Spotumu Kendim Yapıyorum Projesi’nde farklı kategorilerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninin ardından projeye dair açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın, Kendi Kamu Spotumu Kendim Yapıyorum Projesi’ni tamamladıklarını belirterek, “Değişik kategorilerde ilk üçe ödüllerini takdim ettik. Çocuklarımıza bisiklet hediye ettik, önümüz yaz, spor yapmalarını da istiyoruz. İnanılmaz sonuçlar çıktı, çok güzel videolar oldu. Seçmek bizim için çok zordu. Hepsinin emeğine sağlık. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Arın, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, AGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu’na projeye katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Güzel bir proje oldu. Türkiye’de ilk kez yapıldığını düşünüyorum. Hem farkındalık yarattık hem gençleri biraz daha afet konusunda bilinçlendirdik” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile hem afet farkındalığı kazanan hem de kamu spotu hazırlayan lise öğrencileri, anlamlı projeden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

Google+ WhatsApp