Meysu Gıda, borsadaki ilk gününde tavan yaptı

Meysu Gıda, borsadaki ilk gününde tavan yaptı

5-7 Temmuz tarihlerinde Alnus Yatırım liderliğinde gerçekleştirilen talep toplama süreci ile halka arz edilen Meysu Gıda, ilk işlem gününde tavan fiyata ulaştı.

Kayseri’nin köklü içecek firması Meysu Gıda halka arz oldu. Meysu Gıda’nın halka arzına, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Meysu Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, Meysu Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Osman Güldüoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Güldüoğlu, Mehmet Güldüoğlu ve Orhan Güldüoğlu ile halka arzın konsorsiyum lideri Alnus Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş katıldı. Meysu CEO'su Osman Güldüoğlu, “Türkiye'nin önde gelen meyve suyu üreticilerinden biri olarak, yüksek kalite standartlarımızla uzun yıllardır hem yurt içinde hem de yurt dışında güven inşa ediyoruz. Bugün, ürünlerini 50'den fazla ülkeye ihraç eden ve uluslararası standartlarda üretim gerçekleştiren güçlü bir sanayi şirketi olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz” dedi.
7,5 TL sabit fiyatla halka arz edilen Meysu Gıda payları bu sabah yüzde 10 artışla 8,25 TL seviyesine yükseldi.

Google+ WhatsApp