Talas Bulvarı'ndaki zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi
Talas Bulvarı’nda meydana gelen ve 5 aracın karıştığı trafik kazasında yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Talas Bulvarı’nda meydana gelen ve 5 aracın karıştığı trafik kazasında yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sami Yangın Anadolu Lisesi tarafından, Kayseri’de misafir edilen yabancı öğrencilere yönelik şehrin tanıtımının gerçekleştirildiği programa ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da programda yerli ve yabancı öğrenci ile öğretmenlerden oluşan konuklarla bir araya geldi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyarette bulunarak, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Kayseri’de meydana gelen olayda arkadaşı A.R.E.’nin çalınan sosyal medya hesabından gelen mesajı cevaplayan A.İ. toplamda 21 bin 840 lira dolandırıldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin turizmine yönelik lokomotif olan yatırımı ve dünyaca üne kavuşan Erciyes Kayak Merkezi, İngiltere basınında yer aldı. Erciyes Kayak Merkezi, İngiltere’nin köklü ve önemli gazetelerinden ‘The Telegraph’ta geniş yer buldu.
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu toplantısında TikTok Türkiye Sözcüsü Emir Gelen açıklamalarda bulundu. Toplantıya Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin önemli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Erkilet Bulvarı’ndaki 15 milyon TL maliyetli asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a belediye tarafından yayımlanan Kayseri-Girne Hattı adlı kitaptan dolayı teşekkür ederek, “Başkanım sağ olun bizleri bu kitapla onore ettiniz.” dedi.
Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Filistin’de yaşananlara karşı mazlumun sesini duyurmaya devam ediyor. Düzenlenen imza çalışmasıyla Kürecik ve İncirlik başta olmak üzere ABD ve NATO üslerinin kapatılması gerektiğini belirtti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim ve kültür kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), ortaya koyduğu kurs, sergi, atölye, danışmanlık, kamp ve öğrenciler için ücretsiz çamaşır yıkama merkezi gibi çeşitli hizmetlerle yaklaşık 4,5 yılda yarım milyonu aşkın insanın hayatına katkı sağladı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde asfalt ve yol çalışması inceledi. Kayseri ve Kocasinan’ın çehresini değiştiren çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin ‘Yol Medeniyettir’ anlayışıyla hizmet atağını sürdürdüğünü ve 9 yıl içinde 2 bin 823 noktada çalışma gerçekleştirdiğini söyledi.
BASIN İlan Kurumu (BİK) genel kurulu 29 Kasım-1 Aralık tarihlerinde toplandı. Resmi ilan fiyatlarına yerel medya için yapılan yüzde 100’lük zam yüzleri güldürdü. İnternet medyasıyla ilgili Şubat’ta yeni bir düzenleme gündeme gelebilir.
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Eraslan, dijital çağda haberalmak için ağırlıklı olarak internetin tercih edilmesiyle birlikte acil bir ihtiyaç haline gelen Dijital Telif Hakları Yasası'nın bir an önce çıkartılması konusunda çağrı yaptı.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, tamamlanmasıyla Kayseri'de havacılık tarihinin yeniden yazılacağı Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine dün gece 1 lira 34 kuruşluk indirim gelmişti. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorine bugün gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 88 kuruşluk bir indirim beklentisi daha oluştu.