Zamanında Yapılmayan Hizmet Eziyettir

Zamanında Yapılmayan Hizmet Eziyettir

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘yerinde ve zamanın da yapılmayan hizmet hizmet değil eziyet’ olduğunu bu açıdan Melikgazi Belediyesinin her zaman her yerde insan odaklı hizmet sunduğunu söyledi.
Köyler mahalle oldu ve hizmet almaya başladı…
2009 yılından itibarin 9 yerleşim alanının Melikgazi Belediyesine iştirak ettiğini ve köylerin mahallelere dönüştüğü ancak planlı bir çalışma ile bu mahallelerin en kısa sürede şehircilik hizmetleri ile tanıştığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, köylerin mahalleye dönüştü ama gerçekleştirilen yatırımlarla da mahallelerin şehir merkezindeki hizmetler ile donatıldığını kaydetti.
seri ve güvenil ulaşım bu halkın hakkıdır …
Daha önce kırsal alanda bulunan mahallelerde ‘Melikgazi her yerde‘ ilkesi ile planlama yaptıklarını ve bu alanların yol, asfalt, yaya yolu, pazar yeri, çocuk oyun alanları, fitness aletleri, açık alan spor sahaları ile donatıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç “Günü birlik değil, gelecek ve insan odaklı yatırımlarımız ile referans belediye olarak bilinmekteyiz. Çünkü yatırımlarımız ihtiyaçların giderilmesi yönündedir. Hizmet ve yatırımlarımız zamanın da ve yerinde yapılmaktadır. Nitekim zamanda yapılmayan hizmet eziyet olmaktadır. Yaz aylarında yapılan çalışmalar ile ilçemizdeki taşkın su kanallarını inşa ettik. Şu anda aşırı yağışlarda rahatız çünkü zamanında hizmeti sunduk. Ulaşımda alternatif şehir içi ulaşıma önemsiyoruz. Çünkü seri ve güvenil ulaşım bu halkın hakkıdır diye düşünüyoruz” dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2015 yılını tarihi eserlerin kurtarılarak günümüz hizmetine kazandırılması ağırlık olarak planladıklarını ancak 3 ayrı semtte de Kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir hızla devam etiğini sözlerine ekledi.

Zamanında Yapılmayan Hizmet Eziyettir

Google+ WhatsApp