Yozgat´ta Kimliği Belirsiz Kişiler Taksi Durağının Camını Kırıp Parktaki Kamelyalara Zarar Verdi

Yozgat´ta kimliği belirsiz kişiler taksi durağının camını kırıp, parktaki, bank, kamelya ve çöp bidonlarına zarar verdi. Yozgat´ta kimliği belirsiz kişiler gece, Şifa Hastanesi Taksi Durağı´nın cam

Yozgat´ta kimliği belirsiz kişiler taksi durağının camını kırıp, parktaki, bank, kamelya ve çöp bidonlarına zarar verdi.
Yozgat´ta kimliği belirsiz kişiler gece, Şifa Hastanesi Taksi Durağı´nın camını kırıp, dinlenme parkındaki, banklara, kamelya ve çöp bidonlarına zarar verip kaçtı. Şifa Hastaneksi Taksi Durağı şoförlerinden Sinan Aktoklu, sabah işe geldiklerinde durağın camının kırık olduğunu belirterek, "Durağın camını kırmışlar, durak önünde ateş yakmışlar, durağın yanında bulunan parktaki çöp bidonlarını ezmişler, banklara ve kamelyalara zarar vermişler. Durumu polise bildirdik, polisler gelip inceleme yaptılar ama kimin yaptığı henüz belirlenemedi" dedi.
Parkta ışıklandırma olmadığını ve geceleri genelde sarhoşların ve madde bağımlıların burada kaldıklarını ifade eden Aktoklu, "Parkta herhangi bir ışıklandırma yok ve gece çok karanlık oluyor. Genelde de sarhoşlar buraya gelip alkol alıyorlar. Burada ışıklandırma olsa kimse gelmez. Belediyemizden burada bir ışıklandırma yapmasını istiyoruz. Emniyet müdürlüğümüzden de bu işi yapanların biran önce yakalanmasını istiyoruz. Taksici esnafı olarak zaten zor geçiniyoruz. Şimdi bir de durağın masrafı çıktı" diye konuştu.
(ÖE-AG-Y)

27.10.2014 10:39:09 TSI

Google+ WhatsApp