Yıldız, Ettu Gençlik Komitesi´ne Seçildi

Masa Tenisi Milli Takımı ve Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız, ETTU (Avrupa Masa Tenisi Birliği) Genel Kurulu sonrasında Gençlik Komitesi´ne seçildi. Yalova´da masa tenisi sp

Masa Tenisi Milli Takımı ve Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız, ETTU (Avrupa Masa Tenisi Birliği) Genel Kurulu sonrasında Gençlik Komitesi´ne seçildi.
Yalova´da masa tenisi sporu denilince akla ilk gelen isim olan antrenör Bayramali Yıldız, 2016 yılına kadar ETTU Gençlik Komitesi´nde görev yapacak. Portekiz´in başkenti Lizbon´da gerçekleştirilen ETTU Genel Kurulu sonrasında 2016 yılına kadar görev yapacak olan ETTU komiteleri belirlendi. Türkiye´nin damga vurduğu ETTU Genel Kurulu´nda Yalova da bir büyük başarıya daha imza atmış oldu. ETTU organlarında toplamda 8 üyeye sahip olan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF), en fazla üyeyle temsil edilen federasyon konumuna yükseldi.
Yalovalı masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız, "ETTU´da Gençlik Komitesi´nde görev almış olmaktan mutluyum. Bundan sonra uluslararası faaliyetlerde daha etkin olacağız. Destek olan federasyon asbaşkanı ve ETTU Asbaşkanı Veli Ozan Çakır´a teşekkür ederim" dedi.
(EB-AÇ-SK-S)

20.10.2014 15:45:50 TSI

Google+ WhatsApp