Yenikent Sosyal Dayanışma Ve Kültür Derneği Yeni Eğitim Sezonunu Açtı

Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği varolan bir dersliğe ek olarak ikinci dersliğini ve çok amaçlı salonunu açarak yeni eğitim sezonunun başlangıcı için bir araya geldi. Açılışa Odunpazarı

Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği varolan bir dersliğe ek olarak ikinci dersliğini ve çok amaçlı salonunu açarak yeni eğitim sezonunun başlangıcı için bir araya geldi.
Açılışa Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Emre Karaer, Yunusemre Kültür Merkezi Müdürü Hüseyin Büdüş ve ÖDP Eskişehir İl Başkanı Zekiye Öztürk de katıldı.
Açılışta ÖDP İl Başkanı Zekiye Öztürk, eğitim konusunda destek veren Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği öğretmenlerine teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Dernek Başkanı Nazire Sarıkaya Çakmak ise konuşmasında, mahalle sakinleriyle birlikte kurdukları dernekte kadınların kişisel gelişimini sağlamak amacıyla düzenledikleri aktivitelere ek olarak maddi durumu kısıtlı olan öğrencilere ücretsiz ders vermek amacıyla sürdürdüğümüz çalışmanın bir eşik noktasında olduklarını söyledi. Çakmak, "Bir oda ile başladığımız mücadelemize bir sınıfımızı geçen sene açmıştık. Bu eğitim yılının başlangıcında ikinci sınıfımızı ve çok amaçlı salonumuzu da açmış bulunmaktayız. Bu alanları oluşturmamızda bizlere destek veren Gençlik Muhalefeti üyelerine ve Odunpazarı Belediyesi´ne teşekkür ederiz´ dedi
Açılışın ardından Odunpazarı Belediyesi tarafından öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye edildi.
(İHA-MET-Y)

18.10.2014 16:32:13 TSI

Google+ WhatsApp