Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor İmza Günleri Başladı

Kartal Belediyesi´nin düzenlediği ve 27 Ekime kadar sürecek olan "Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor İmza Günleri", İzmir CHP Milletvekili Mustafa Balbay´ın katılımı ile başladı. Kartal Belediye´sinin

Kartal Belediyesi´nin düzenlediği ve 27 Ekime kadar sürecek olan "Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor İmza Günleri", İzmir CHP Milletvekili Mustafa Balbay´ın katılımı ile başladı.
Kartal Belediye´sinin yeni binasında düzenlenen etkinliğe çok sayıda yazar ve kitapsever katıldı. Etkinliğin açılışına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay´da katıldı. Katılımcılar ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Balbay yaptığı kısa konuşmanın ardından kaleme aldığı kitapları imzaladı.
Burada kısa bir konuşma yapan Mustafa Balbay, "Ne zaman bir kitap etkinliği olsa ben mutlaka oranın bir parçası olmak isterim. Çünkü okurlarla kitaplarda buluşmak bence en güzel buluşmalardan biri ama ne yazık ki Türkiye´de kitap okuma oranı istenilen düzeyde değil maalesef" dedi.
Balbay, "Türkiye´de okumak deyince birinci sırada meydan okumak, ikinci sırada bildiğini okumak, üçüncü sırada canını okumak, dördüncü sırada hariçten gazel okumak, beşinci sırada kitap okumak var. Ama olsun oranın azı-çoğu değil okuyan kişinin olması önemlidir. Kitap ile okuyucuyu birleştiren Kartal Belediyesini kutluyorum. Ben de özgürlük sonrası kitapseverler ile buluştuğum için çok mutluyum" diye konuştu.
(Çİ-AS-ÖZ-Y)

17.10.2014 19:06:35 TSI

Google+ WhatsApp