Yardım etmek istedi, canından oldu

Silivri’de geçtiğimiz ay çobanlar tarafından cesedi bulunan Muharrem Şeker’in (35) öldürülmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alınarak tutuklandı. Zanlıların, olay günü araçları bozulunca yolda kaldıkları, kendilerine yardım etmek için duran Şeker’i silahla vurarak öldürdükleri tespit edildi.

6 Ağustos’ta yaşanan olayda, Büyükçavuşlu Mahallesi Çerkezköy gişeler mevkiinde Muharrem Şeker’in cesedi bulunmuş, yapılan incelemede vurularak öldürüldüğü tespit edilmişti. Jandarma ekipleri olay sonrasında titiz bir araştırma başlattı. MOBESE ve araç geçiş güzergahında bulunan kamera kayıtları tek tek incelendi. 150’ye yakın vatandaşın bilgisine başvuruldu. Olayla bağlantısı olduğu düşünülen ticari bir aracı kriminal incelemeye alan jandarma ekipleri, torpidonun altında kan izlerine ulaştı. Olay yerinde ele geçirilen parmak izleri, sigara izmaritleri ve ticari araç içinde bulunan deliller bir bir eşleştirildi. Olayla bağlantısı olduğu düşünülen 4 kişi gözaltına alındı. Muharrem Şeker’i vurduğunu itiraf eden S.Ö. ve K.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin verdikleri ifadelerinde, araçlarının arıza yaptığını, yardım için yoldan geçen araçları durdurmak istediklerini ancak hiçbirinin durmadığını, yardım etmek için duran Muharrem Şeker’i silahla vurduktan sonra aracın ön koltuğunda taşıdıklarını ve Çerkezköy gişelerini geçtikten sonra yol kenarındaki ormanlık alana bıraktıklarını söyledikleri öğrenildi.

Google+ WhatsApp