Yalovaspor´un Stadyum Meselesini Milletvekili Coşkun Çözdü

Yalova Süper Amatör Küme´de mücadele eden Yalovaspor´un Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaşadığı stat ihtifalını AK Parti Milletvekili Temel Coşkun çözdü. Gençlik Hizmetleri ve S

Yalova Süper Amatör Küme´de mücadele eden Yalovaspor´un Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaşadığı stat ihtifalını AK Parti Milletvekili Temel Coşkun çözdü.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atatürk Stadyumu ile ilgili Yalovaspor´un geçmiş dönemlere ait 127 bin TL´lik borcu olduğunu beyan etmiş, bu borçlara ait senet verilmesi ve her maç için 2100 lira peşin ücret ödenmesini istemişti. Yeşil kırmızılı ekibin başkanı Hakan Suiçmez´in talebi üzerine Yalova Milletvekili Temel Coşkun devreye girdi. Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile görüşerek stadyum meselesini halletti. Yapılan görüşmelerle birlikte Yalovaspor 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Küme´deki iç saha maçlarını Yalova Atatürk Stadyumu´nda oynayacak.
Yalovaspor taraftarlarına müjde veren Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez, "Milletvekilimiz Temel Coşkun stat meselesini çözdü. 2. haftada 19 Ekim Pazar günü Çınarcık Belediyespor ile maçımız Yalova Atatürk Stadyumu´nda oynanacak. Vekilimize teşekkür ediyorum" dedi.
(EB-MŞ)

16.10.2014 14:49:50 TSI

Google+ WhatsApp