Yahyalı’da Saadet Coşkusu

Yahyalı’da Saadet Coşkusu

Yahyalı’da Saadet Coşkusu Yahyalı, 1 Nisan’da Milli Görüş’e kavuşacak

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan yerel seçim çalışmaları kapsamında Yahyalı ve Hacılar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Yahyalı Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ile ilçe merkezinde vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan adayı Mahmut Arıkan, “Bu dönem inşallah Yahyalı İlçemiz Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşacak. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz İlçe gezilerimizde gördüğümüz ilgi bizlere bunu gösteriyor. Seçim yardımı almadan, devletin imkânları ve devletin bir kuruşunu harcamadan, salonları doldurmak için insanları bir yerden bir yere taşımadan,Yahyalı ve Hacılar İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz proje tanıtım toplantılarında solanlara insanlar sığmıyorsa bunun bir tek izahı olabilir. Artık Milli Görüş Belediyeciliğine dönüş başladı” dedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından yapılan proje tanıtım toplantısında konuşan Yahyalı Belediye Başkan adayı Nuh Tosun,Milli Görüş Belediyeciliğinin önlenemez bir yükselişe trendi yakaladığını ifade ederek, “ Birileri çıkmış karalama ve iftiralarla Saadet Partisine olan ilgiyi dağıtmaya çaba sarf etmekte. Bu ilgiyi ve sevgiyi engellemek için çok geç kaldılar. Vatandaş bir kere bunların yalanını gördü. Bizim insanımız bunlara inanmaz artık” dedi.

Projelerin konuşulması gerektiğine vurgu yapan Başkan Adayı Nuh Tosun, “Biz projelerimizle konuşacağız. Bugüne kadar şehirlerimizi yöneten irade ilçelerimizle şehri birbirinden kopartarak aradaki birlikteliği ve harmoniyi sağlayamamıştır. Nitelikli bir kırsal kalkınma modelinin olmadığı bir yerde şehrin kalkınmasını planlamak da son derece güçtür. Kırsal kalkınmanın kenti pozitif yönde etkileyecek şekilde yeniden dizayn etme zorunluluğu vardır. Kırsal kalkınmanın gerçekleşmesine hizmet edecek şekilde ilçelerinde köylerinde planlaması gerekmektedir. Bu amaçla Yahyalı ile Kayseri Şehir Merkezi arasındaki yaşam kalitesi farkını ortadan kaldıracak şekilde altyapı ve imar çalışmaları yapacağız. İlçemizde iklim şartlarına uyum sağlayacak hayvan ve tarım ürünleri konusunda vatandaşlarımıza teşvik sağlanacak. Yeni nesil kooperatifler kurulmasına öncülük edeceğiz ve ilçemizin kalkınmasını tabana yayarak herkesim den insanımızı kapsayacak şekilde olmasını sağlayacağız” dedi.

Proje Tanıtım toplantısının ardından Yahyalı Belediyesine nezaket ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Yahyalı Belediye Başkan adayı Nuh Tosun burada Yahyalı Belediye Başkanı ve AK Parti Yahyalı Belediye Başkan adayı Esat Öztürk ile görüştü. Başkan Öztürk'e gösterdiği misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek,  karafil veren Arıkan ve Tosun, Oy istemeyi de ihmal etmedi.

Google+ WhatsApp