Video çekerken karşı eve uçak düşünce şoke oldu

Amerika’da içinde 9 kişinin bulunduğu küçük bir uçak Ohio eyaletinin Akron kentindeki bir evin üzerine düştü. O sırada karşı evde Snapchat uygulamasıyla video çeken genç bir kız bu durum karşısında şoke oldu.

ABD’nin Ohio eyaletinin Akron kentindeki havalimanına doğru inişe geçen Hawker H25 tipi küçük bir uçak henüz belirlenemeyen bir sebeple bir evin üzerine düştü. Pilot ve yardımcı pilot dahil 9 kişinin içinde bulunduğu uçak kazasında kurtulan olmazken uçağın düştü evde kimsenin bulunmaması facianın boyutunun artmasını engelledi. Uçağın düştüğü ev alev topuna dönerken itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürebildi.

Öte yandan o sırada uçağın düştüğü karşı evde oturan Paige McVeigh isimli genç bir kız video ve fotoğraf göndermeye yarayan popüler uygulama Snapchat ile video çekiyordu. İlk önce cep telefonunun kamerasına gülümseyen McVeigh daha sonra bir ışık ve sesin belirmesiyle birlikte şok geçiriyor ve “Aman Tanrım” diyerek yerinden kalkıyor. Yerel bir televizyon kanalına konuşan McVeigh, “Bir otobüsün direğe çarptığını veya devrildiğini düşündüm. Ne olduğu hakkında gerçekten bir fikrim yoktu, dışarı çıktım ve gördüm” dedi. Manzarayı gördüğünde kimsenin olaydan bir zarar görmediğini umduğunu söyleyen McVeigh, “Sadece uçaktakiler hayatını kaybetti çünkü evde kimse bulunmuyordu” dedi. McVeigh, hayatında ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını da sözlerine ekledi. 

Google+ WhatsApp