Valimiz Şehmus Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Valimiz Şehmus Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyerek başlattığı Milli Mücadelemizin sonucunda kurduğumuz Cumhuriyetimizin, 97. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şanlı tarihimizin her döneminde Millet olarak ortak bir ruhla mücadele ederek büyük başarılar elde ettik. Bu kazanımlar, büyük fedakârlıklar ve bedeller ödenerek, zorlukların üstesinden gelinerek elde edilmiştir.

 

Nasıl ki bundan önce önümüze çıkan ve çıkarılan bütün zorlukları, engelleri ve ihanetleri birlik ve beraberlik içerisinde aşıp yolumuza devam ettiysek bundan sonrada ecdadımızdan aldığımız güçle kutlu yürüyüşümüzde önümüze çıkacak bütün senaryoları boşa çıkaracak kararlılığı ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 97 yılda sürekli gelişen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, spor, kültür alanındaki başarıları ve demokrasisiyle dünyanın güçlü ülkeleri arasındaki yerini alan Ülkemiz, Aziz Milletimizin fedakâr evlatlarının çalışmaları ve gayretleri ile daima yükselecek ve ilelebet payidar kalacaktır. 

 

Geleceğimizi öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve Kayserili hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Google+ WhatsApp