Valilik Şarkışlalı Öğrencileri Ağırladı

Valilik Şarkışlalı Öğrencileri Ağırladı

Kayseri Valiliği, Şarkışla Belediyesi ve Şarkışla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz okulu kapsamında Kayseri’ye gelen öğrencileri ağırladı.
Yaz tatilini değerlendirerek yaz okuluna katılıp çevre illeri gezen 70 kişilik öğrenci grubu ve öğretmenleri Vali Yardımcısı Gökhan Azcan tarafından ağırlandı.
Valilik toplantı salonunda öğrencilerle konuşan Vali Yardımcısı Azcan, yaz tatilini en iyi şekilde geçirerek eğitimlerine ara vermeyen öğrencileri tebrik etti.
Vali Yardımcısı Azcan, öğrencilere hitaben “Yazı boş geçirmeyerek kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, kendinizi yarına ne kadar iyi hazırlarsanız o kadar güçlü olursunuz.” diyerek, 21. yüzyılın hem zihnen hem gönül dünyası, hem de beden olarak sağlık nesillerin ayakta kalabileceği bir dönem olduğunu belirtti.
Vali Yardımcısı Azcan, öğrencilerin soruları üzerine Mülki İdare Amirliği mesleği ve Valilik hakkında bilgiler vererek gelecek kariyer planlarında bu mesleği tercih etmeleri yönünde de tavsiyelerde bulundu.
Şarkışla’dan gelen öğrenciler ise kendileri ile yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Azcan’a çiçek takdim ederek, teşekkür ettiler.
Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan Kayseri’nin kültürel, tarihi değerlerinin yer aldığı film ise öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Valilik Şarkışlalı Öğrencileri Ağırladı

Google+ WhatsApp