Vali Kamçı Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Süleyman Kamçı, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ilimizde yaptırılacak olan sosyal tesislerin temel atma törenine katıldı.

Vali Süleyman Kamçı, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ilimizde yaptırılacak olan sosyal tesislerin temel atma törenine katıldı.
 
Törene Vali Kamçı’nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuğg.Ercan Teke, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İhsan Sabuncu,  Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Eskici, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.
 
Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Kamçı, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimleri ve sosyal anlamda da başarılılarını olumlu yönde etkileyecek olan spor etkinliklerini devletimizin sunduğu imkanlar dahilinde geliştirmeye çalışıyoruz. Sporun her dalında ilimizin başarısını artırmak ve spora gönül veren çocuklarımıza ve gençlerimize, ulusal ve uluslararası arenada iyi dereceler almaları için destek olmanın gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda, amatör ve profesyonel spor kulüplerimizin yürüttüğü çalışmalar ve katkılar da bizim için son derece önemli. Bugün burada temeli atılan,Fenerbahçe Spor Kulübü Sosyal Tesisinin de bu bağlamda çok kıymetli olduğu kanaatindeyim. Sağlıklı, disiplinli ve başarılı nesiller yetiştirilmesine ve sporun yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacak olan bu önemli Tesistoplam 16 bin 100 m2 arsa üzerine inşa edilecek ve Tesise 10 milyon Türk Lirası yatırım gerçekleştirilecektir.” dedi
 
Sosyal Tesis hizmete açıldığında futboldan yüzmeye, tenisten basketbola birçok spor dalında profesyonel sporcular yetiştirilmesine hizmet edeceğini ifade eden Vali Kamçı, tesisin Türk sporuna ve ilimize hayırlı olmasını diledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’te yaptığı konuşmada, “ Bu tür tesislerin ilimizde yaygınlaşmasını önemli olduğunu belirterek, diğer kulüpleri de ilimizde spor tesisi açmaları için davet ediyorum” diye konuştu
 
Konuşmaların ardından tesisin temeli Vali Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri tarafından atıldı.  

Google+ WhatsApp