Vali Kamçı Develi ve Yahyalı’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Kamçı Develi ve Yahyalı’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, “ Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Develi ve Yahyalı ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Programı kapsamında ilk olarak Develi ilçesini ziyaret eden Vali Kamçı’yı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve kurum müdürleri Develi girişinde karşıladı. Vali Kamçı daha sonra Kaymakamlık makamında Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar ile görüşerek ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Develinin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı çalışmalarındaki son durumları hakkında bilgiler alan Vali Kamçı, daha sonra Keziban-İbrahim Kocatürk Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda muhtarların taleplerini dinledi. 

Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Develi’de düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, daire amirleri ile muhtarlar katıldı. 

Develi’deki toplantının ardından Yahyalı’ya geçen Vali Kamçı, burada Yahyalı ilçesine bağlı 41 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. 

Ziyareti kapsamında Yahyalı Kaymakamlığını da ziyaret eden Vali Kamçı’yı burada, Kaymakam Gökay İçen, Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel karşıladı. Kaymakamlıkta Şeref Defterini imzalayan Vali Kamçı, ardından ilçenin durumu hakkında Kaymakam Gökay İçen ve Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten bilgi aldı. 

Vali Kamçı, Yahyalı ziyareti kapsamında son olarak Yahyalı ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Geçen sene muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Vali Kamçı, “Bugün ikinci defa Yahyalı ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geliyoruz. İlk toplantıdan bugüne kadar muhtarların sorunlarının çözümü noktasında neler yapıldığı hakkında değerlendirme yapacağız. Varsa yeni sorunların çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” dedi.

Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Google+ WhatsApp