Vali Günaydın’a Polis Haftası ziyareti

Vali Günaydın’a Polis Haftası ziyareti

Valisi Şehmus Günaydın, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile beraberindeki heyet Polis Haftası Kutlamaları kapsamında Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Vali Günaydın ziyarette yaptığı konuşmada, “Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ülkemiz, bayrağımız, milletimiz ve ezanımız için canlarını seve seve veren bütün şehitlerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bütün gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi
Vatandaşların huzur ve güvenliği için jandarma teşkilatıyla birlikte polis teşkilatının yapmış oldukları çalışmaların önemli olduğunu ifade eden Vali Günaydın, hem polis teşkilatının hem de jandarma teşkilatının vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak adına başarılı ve verimli çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise, Polis Haftası nedeniyle yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalıştıklarını söyledi.

Google+ WhatsApp