Vali Günaydın'dan Bağımlılıkla mücadele toplantısında metruk bina vurgusu

Vali Günaydın'dan Bağımlılıkla mücadele toplantısında metruk bina vurgusu

KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında 2019 yılında bağımlılık mücadele değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Günaydın, Kayseri'de ki metruk binalarla ilgili yetkililere gereğinin yapılması konusunda talimat verdi.

 Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kurum temsilcileri, emniyet ve jandarma mensupları katıldı. 

Uyuşturucunun ülke açısında büyük tehdit oluşturduğunu söyleyen Vali Günaydın, ' Okullarda gençlere yönelik ve eğitim ve bilgilendirme toplantıları aralıksız devam ediyor. En faydalı ve etkin bir yöntemle gençleri uyuşturucudan korumak istiyoruz. Emniyet ve Jandarma çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın katkı ve destekleri çok önemli" diye konuştu. 
Uyuşturucu ile mücadele konusunda tedavi sürecinin de önemli olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, " İlgili kurumlarla birliktelik anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Talas'ta ki eski açık cezaevi yerine yapılan tedavi merkezini çok önemsiyorum. Bu konuda projemiz hazır. Tüm prosedürleri yerine getirip, süratle inşaat çalışmalarına başlamak istiyoruz. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele konusunda büyük öneme sahip metruk binalarda da gerekli çalışmalar yapılmalıdır" dedi.

Google+ WhatsApp