Vali Günaydın 17 Aralık Şehitleri İlkokulu Açılışına Katıldı

Vali Günaydın 17 Aralık Şehitleri İlkokulu Açılışına Katıldı

Valimiz Şehmus Günaydın, 17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan 15 askerimizin isimlerinin verildiği 17 Aralık Şehitleri İlkokulundaki törene katıldı.

Törene Valimiz Şehmus Günaydın, eşi Aysel Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Vali Günaydın programda yaptığı konuşmada, şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacaklarını ve onları her zaman rahmet ve minnetle anacaklarını ifade ederek, devletimiz ve milletimiz için canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi kalbimizin en müstesna yerinde konumlandırdıklarını söyledi.

Vali Günaydın, “ Bu kahramanlarımızın yapmış olduğu kahramanlıkları unutmamak adına, gelecek nesillerimize aktarma adına da bizlere düşen vazifeler var. Bunlardan biri de şehitlerimizin adlarını ilelebet yaşatmaktır.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından askeri üniforma giyen engelli Mehmet Efe Koçer, 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir için yazılan '30 Kuş' şiirini okudu. Daha sonra Vali Günaydın, eşi Aysel Günaydın ve protokol üyeleri okulun açılışını yaparak yetkililerden okul hakkında bilgi aldı.

Google+ WhatsApp