Uyuşturucu Kullanan Gençler Krize Girince Hastanelik Oldu (Fotoğraflı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Bonzai olarak adlandırılan uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen iki gençten biri yol kenarında yerde yatarken, diğeri ise kendinden geçmiş halde bulunarak hastaneye k

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Bonzai olarak adlandırılan uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen iki gençten biri yol kenarında yerde yatarken, diğeri ise kendinden geçmiş halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Sarıkorkmaz Mahallesi Yerşiltepe Aydoğdu sitesi mevkisinde mahalle sakinleri polise üç gencin uyuşturucu madde kullandığı ve gençlerden birinin yerde hareketsiz yattığı ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yol kenarında uyuşturucu krizine girdiği anlaşılan Utku T.´yi (22) buldu. Konuşmakta dahi güçlük çeken Utku T. polise bonzai kullandığını söyledi. Olay yerine çağırılan ambulansa konulan Utku T. burada krize girerek bağırmaya başladı. Genci polis ve sağlık ekipleri sakinleştirerek Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Polis ekipleri diğer iki şahsı ararken mahalle sakinleri Yunus K. (22) isimli genci spor aletlerinin bulunduğu alanda gördü. Kendisinin sporcu olduğunu iddia eden Yunus K. Ayakta durmakta dahi güçlük çekti. Kendisini görüntüleyen gazeteciye saldırmak isteyen genç olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kelepçelenerek polis otosuna bindirildi. Polis otosu ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi acil servisine getirilen Yunus K. Tedavi altına alındı.
Mahalle sakinlerinden Salih Baykan, akşam saatlerinde üç genci gördüklerini ve bağırmaya başladıklarını ifade ederek kendilerine ne yaptıklarını sorduklarında ise "Sana ne?" dediklerini söyledi. Bir gencin yere yığıldığını ve diğer iki kişinin ise arkadaşlarını o halde bırakıp kaçtığını dile getiren Baykan "Bir tanesi düştü kaldı yerde. Diğerleri onu bırakıp kaçtı. Ne içtiklerini bilmiyorum. Ben ona "arkadaşlık böyledir bak" dedim. Yanına yaklaşmadım, balkondaydım ve hemen sizi aradım. Emniyet müdahale etsin istedim" dedi.
Uyuşturucu krizine girdikten sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi´ne getirilen Utku T. ile Yunus K.´nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken tedavilerine devam ediliyor.
Polis olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.
(VK

17.10.2014 07:16:14 TSI

Google+ WhatsApp