UYGUN: GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAK

UYGUN: GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAK

Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun, maç sonu yaptığı değerlendirmede, galibiyetten dolayı tüm futbolcularını tebrik etti.

Kayserispor’un ayağa kalkması için çaba gösteren Bakanlar Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız’la Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve kulüp başkanı Berna Gözbaşı’na da teşekkür eden Uygun, maçın değerlendirmesini ise şöyle yaptı:

“Bu zor süreçten taraftarın desteği  ve tüm şehrin duasıyla çıkacağız.  Takımı ligde bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Maçın 20’nci dakikasında Pedro’nun sakatlığı ile oyun planımızda değişiklik yapmak zorunda kaldık. Zor bir süreçten geçiyoruz. Futbolcularımızın kaybolan güven kaybını yeniden tesis ederken, hem psikolojik hem mental anlamda da maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Türkiye’de kimse inanmazken başaracağımıza inandım ve kariyerimi ortaya koyarak görevi kabul ettim. Önümüzde  3 önemli maç var. Kadromuz sınırlı. Ama elimizden geleni yapacağız. Güzel günler, güzel yarınlar bizim olacak. Kümede kalmayı başaracağız, herkesin duasını alacağız”

Çaykur Rizesor maçında kadroya almadığı Umut ve Şamil’le ilgili soruyu da yanıtlayan Uygun, “Umut ve Şamil bizim kardeşlerimiz, buraya çok emekleri olan kardeşlerimiz. Bir haftadır antrenman da yoktular. Ben çalışan, emek veren,  isteyen futbolculara forma veriyorum. Onların da bundan sonraki idmanlara çıkacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Google+ WhatsApp