Tütüncü Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Gazi Mahallesi´nde 24 derslikli ortaokul inşaatını gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden okulla ilgili Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Orbay ve yetkililerden bilgi aldı. Dört

Gazi Mahallesi´nde 24 derslikli ortaokul inşaatını gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden okulla ilgili Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Orbay ve yetkililerden bilgi aldı.
Dört dönem muhtarlık yaptığını belirten Gazi Mahalle Muhtarı Mehmet Orbay, "Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerimizi ziyaret ediyor. Kepez bölgesine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, "Modern bir şehir olma yolunda Gazi Mahallesi hızla ilerlemektedir. Bu mahallemizin en önemli yatırımlarından olan eğitim yatırımlarının, karşılanmasına yönelik bu tip okulların bölgemize kazandırılması gerekiyordu. Geçtiğimiz dönem bir anaokulu bölgemize kazandırdık. Şimdi 24 derslikli ortaokulu kazandırıyoruz" diye konuştu.
Yeni hedeflerinin bölgeye lise kazandırmak olduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Arazi noktasında belediyemiz titizlikle çalışmalarını yapıyor ve bu arazilerin üzerinede inşallah önümüzdeki süreçte lise binamızı tamamlayacağız. İlkokulu, ortaokulu ve lisesi son derece modern şartlarda olan güzel bir eğitim kompleksini, Gazi Mahallemize kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.
Eğitim yatırımlarını artırabilmek için çalıştıklarının altını çizen Başkan Tütüncü, şunları söyledi:
"Bölgemize daha nitelikli okulların getirilmesi oldu. Hem okulların yapımına hem de okulların daha iyi eğitim şartlarına kavuşabilmeleri için destek olmayı belediyeciliğimizin temel vazifesi olarak görüyoruz. Gazi Mahallesi´nin bütün avantajlarını ön plana çıkartmak suretiyle, bu bölgeyi güzel bir şehir kimliğiyle buluşturmak istedik. Göreve geldiğimiz ilk günler gibi yol açımı, yeni yeşil alan park yapımı, asfalt çalışması gibi yaptığımız çalışmalarla şehrin genel görüntüsünü değiştirdik. Eğitim yatırımlarıyla, sosyal tesis yatırımlarıyla ve belediyemizin bölgeye yapmış olduğu sosyal tesis yatırımlarıyla çok önemli hizmetler yaptık. Mahallemize kazandırdığımız Osman Gazi Semt Konağı´nda pek çok kültürel ve sosyal etkinlik yapıldı. Önümüzdeki günlerde açılacak olan Kuzeyyaka spor kompleksimiz, Gazi mahallemize hizmet veren çok önemli tesis haline gelecek. Semt spor sahalarımızı yenileyerek, liseyi yaptırarak, çok farklı bir çizgiyi burada yakalayacağız."
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden 24 derslikli okulun arkasında bulunan Makbule Mehmet Karabacak Anaokulu´nu gezerek, öğrencilerle sohbet etti.
(SK-Y)

22.10.2014 12:37:04 TSI

Google+ WhatsApp