Türkiye’nin en büyük siber timi kuruldu

Türk Hack Team önderliğinde kurulan Türkiye’nin en büyük siber timi ‘Turan Ordusu’, uluslararası mecrada ses getirecek sansasyonel eylemler yapmaya hazırlanıyor.

Turk Hack Team, Türkiye’nin en büyük siber timini kurdu. Türk Cumhuriyetlerinin farklı noktalarında bulunan hackerlar tarafından uzun bir sürecin sonunda oluşturulan dev siber ordu, ‘istihbarat’, ‘Ar-Ge’, ‘saldırı’ gibi farklı alanlarda çalışan takımları ihtiva ediyor.

Yakın gelecekteki faaliyetlerini https://twitter.com/turanordusutht hesabından duyuracak olan ve çalışma sistemi itibariyle Türkiye’de benzeri bulunmayan ekip, yoğunluklu olarak ‘terörle mücadele’ ile dini ve milli değerleri koruma, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik siber saldırılara karşı hamle geliştirme alanlarında faaliyet gösterecek. ‘Turan Ordusu’, ilk olarak uluslararası mecrada ses getirecek sansasyonel eylemler yapmaya hazırlanıyor.

İSİM SKORSKY’DEN

Gruba ‘Turan Ordusu’ adını verense, son olarak NASA’nın sitesini çökerten ünlü hacker Skorsky’nin de aralarında bulunduğu ‘Türk Hack Tim’ üyeleri. Skorsky daha önce, Müslümanlara karşı ırkçı söylemlerde bulunan ABD Başkan Adayı Donald Trump’ın sitesinde de Türk bayrağını dalgalandırmış ve sitenin uzun bir süre ezan sesi eşliğinde görüntülenmesini sağlamıştı.

Google+ WhatsApp