TÜRKİYE GENÇ FİKİRLER BİRLİĞİ PLATFORMU KURULDU

TÜRKİYE GENÇ FİKİRLER BİRLİĞİ PLATFORMU KURULDU

Kayseri’de birçok siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşu’nda yer alan gençler bir araya gelerek, Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu’nu kurduklarını açıkladı. Platform yönetimi Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunarak yeni kuruluşları hakkında basına bilgiler verdi.

Kayseri’de daha önceden birçok siyasi parti ve  Sivil Toplum Kuruluşu’nda yer alan gençler birleşerek Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu’nun kurulmasına öncü oldular. Yeni kurulan Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Başkanı Mert Can Aslantaş olurken, Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Başkanvekili Hasan Mert Çakmak, Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Sözcüsü Musa Çevrim, Rana Enzel, Harun Arık, Ali Şahin, Yahya Büyüksimitçi ve bağımsız üyeler Kemal Kurtoğlu, Latif Yükseker, Ahmet Yasin’den oluşuyor.

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuşan Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Başkanı Mert Can Aslan her zaman sahada olacaklarını aktarırken, “Öncelikle kuruluş bildirgemize ev sahipliği yapması adına Gazeteciler Cemiyeti'mize teşekkür ediyor, bizleri kırmayıp bu güzel günde davetimize icabet eden misafirlerimize minnetlerimi sunuyorum. Bugün burada bildiğiniz üzere Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu'muzun kuruluşu vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Covid tedbirleri kapsamında ne yazık ki yönetimimizin tamamı bizlerle olamasa da inşallah aktif alanda hep birlikte olacağız. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nda yönetimsel manada ve sahada yer almış gençler olarak, gençliğe gençliğini hissettirmek adına bir yola çıkarak deneyimlerimiz nezdinde genç fikirleri bir araya toplamak adına bu platformu kurmuş bulunduk. Her zaman devletimiz ve milletimize hizmet için var olduk, bu doğrultuda da Allah izin verirse şu gençlik yıllarımızın dinamikliğini kullanarak koşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp