Tuiç Temsilcileri Gençlik Ve Spor Bakanlığı´nı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nı ziyaret eden Türkiye Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği (TUİÇ) üyeleri, bakanlığın gençlere yönelik proje ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Üniversiteler

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nı ziyaret eden Türkiye Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği (TUİÇ) üyeleri, bakanlığın gençlere yönelik proje ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.
Üniversitelerin Sosyal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinden oluşan TUİÇ üyeleri, "7. Ankara Eğitim Gezisi" Kapsamı´nda Gençlik ve Spor Bakanlığı´na ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Uzak ile Gençlik ve Spor Uzmanları, TUİÇ temsilcilerine bakanlığın proje ve çalışmalarına ilişkin bilgiler verdiler.
Gezi kapsamında 3 gün boyunca bakanlıkları, siyasi partileri, kurum ve kuruluşları gezdiklerini belirten TUİÇ Başkanı Halime Gümüş, dış politikaya etki etmek için kurularak 6 yıldır çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Gümüş, sözlerine şöyle devam etti:
"Temsilcilerimiz bu ziyaretler sonucunda ilerde çalışabilecekleri kurumları şimdiden tanıma fırsatı yakalıyor. Arkadaşların kariyer planlamasına katkı sağlamak için yapıyoruz. Her gezimizde Gençlik Spor Bakanlığı´na ziyarette bulunuyoruz. Çünkü bizim alanımıza giriyor, bakanlığımızın gençlik politikalarıyla ve gençlik çalışmalarıyla alakalı bilgiler alıyoruz. Bu sayede gençlerimiz, bakanlığımızın çalışmalarını daha yakından takip edip, katılım da gösteriyorlar. Temsilcilerimiz, bakanlığa her geldiğinde memnun ayrılıyorlar. Bu ziyaretlerimiz sayesinde tecrübe edemeyecekleri toplantılar görüyorlar."
(OED-YHY-Y)

17.10.2014 08:54:55 TSI

Google+ WhatsApp