Tosya´da Parke Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Tosya Belediyesi tarafından Yemeniciler Çarşısı´nın tamamını kapsayan ve Anadolu Arastası özelliğine yeniden kavuşturulmak için yapılan projede, üst yapı çalışmaları tamamlanıyor. Tosya´da Meraşi Abdu

Tosya Belediyesi tarafından Yemeniciler Çarşısı´nın tamamını kapsayan ve Anadolu Arastası özelliğine yeniden kavuşturulmak için yapılan projede, üst yapı çalışmaları tamamlanıyor. Tosya´da Meraşi Abdurrahman Paşa Cami altından başlayarak Banka, Kunduracılar ve Yemeniciler Sokakta yürütülen düzenlemeler tamamlandı. Ardından Mutaflar Çarşısı Sokakta da proje kapsamında ilk kazma vuruldu. Seviye farklılıkları ağırlıkta olan çarşı içerisindeki yaya kaldırımlarını kırarak yerine tamamen geniş ve ferah bir cadde yapan Tosya Belediyesi, yürütülen çalışmalar bölge esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Yakın zamanda başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya için tarihi nitelikte bir projeye imza attıklarını belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin canlanması adına da büyük katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti.
Şahin´e incelemeleri esnasında Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş´te eşlik etti.
(Vİ-RFK-Y)

23.10.2014 12:50:28 TSI

Google+ WhatsApp