TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU KAYSERİ TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU KAYSERİ TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Tuğba İlgü, Kayseri Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “ TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu hanımın Kayseri’de yaptığı başarılı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. İnşallah ilerideki günlerde Kayseri için ortak projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Kayseri Tarım Hayvancılığının geliştirilmesi için biz herkesle çalışmaya hazırız”dedi.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “ Kayseri Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Recep Bağlamış beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Recep Başkan göreve yeni başlamasına rağmen Kayseri Ticaret Borsasına yeni bir soluk kazandırmıştır. Bizde Kadın Girişimciler Kurulu olarak, Kayseri Ticaret Borasının yeni dönemde yapacağı projelere destek vermeye hazırız diye konuştu.

Google+ WhatsApp