Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu; "süleyman Toyran Camiamızın Gururudur"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun Aydın ili ziyaretleri kapsamında Söke´deki son durağı Söke Belediyesi oldu. 12 yıl Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başka

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun Aydın ili ziyaretleri kapsamında Söke´deki son durağı Söke Belediyesi oldu.
12 yıl Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığının ardından son yerel seçimlerde Söke Belediye Başkanı olan Süleyman Toyran´ı ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; "Süleyman Toyran kardeşim camiamızın gururudur" dedi.
Söke Belediyesi´nin girişinde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş tarafından karşılanan Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Meclis Salonunda ağırlandı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "12 yıl TOBB çatısı altında Söke Ticaret Odası Başkanlığı görevi ile birlikte çalıştığım sayın başkanımızı belediyemizde ağırlamaktan son derece onur ve gurur duydum" dedi.
Ankara´da TOBB genel kurulunda kendilerine verdiği ziyaret sözünü tutmasından dolayı Hisarcıklıoğlu´na ayrıca teşekkür eden Başkan Toyran; Başkanımız birlik ve beraberliği oda ve borsalar arasında çok iyi organize etti. Tabir yerindeyse tek yumruk olmasını öğretti. Bizlere bulunduğumuz şehirlerde kanaat önderleri olduğumuzu aşıladı. Başkanımız ile birlikte oda ve borsaların bulundukları yerlerde itibar ve saygınlığının arttığını hep beraber gözlemledik. Bununla kalmadı Türk iş aleminin hem Türkiye, hem de yurt dışında itibar ve saygınlığının arttığını gördük. Başkanımla birlikte Türkiye´nin en üst seviyelerde temsil edildiğini gördük. Başkanım benim için unutulmazlar arasında yerini çoktan almıştır ve hep böyle olacaktır. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
"BAŞARISI İÇİN DESTEK OLACAĞIZ"
TOBB olarak başarılarının temelinde 365 oda ve borsa başkanı ile başarının mimarlarının delegeler, yönetim kurullar ve odalar-borsalar çalışanları olduğunu söyleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; "Süleyman Toyran kardeşim camiamızın gururudur. Çünkü içimizden çıkıp, eğer bugün Söke Belediye Başkanı olduysa hepimizin gururudur. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bizim bu ziyaretimiz aslında bir teşekkür ziyaretidir. TOBB Başkanlığı olduğum andan bu yana destekleri hep bizimle olmuştur. Söke Ticaret Odası ziyaretimde de söyledim. `İçinizden bir başkan çıkardınız. Başarı Söke halkının, başarısızlık ise önce başkanımız, ardından sizlerindir´ dedim. O nedenle başarı için hep beraber, elbirliğiyle çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ankara´da her zaman bir kardeşiniz var. Elim ve gücüm yettiğince destek olmaya devam edeceğim" diye konuştu.
"HİSARCIKLIOĞLU SÖKE´NİN FAHRİ HEMŞERİSİ OLDU"
Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Toyran´a plaket ve Yunus Emre´yi anlatan kitap hediye etti. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran´da ziyaretin anısına plaket takdim ederken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu´na Söke Belediyesi rozeti taktı. Başkan Toyran Sayın Başkanımız "Sökemizin fahri hemşerisidir" dedi.
(LT-MB-İK-Y)

28.10.2014 14:52:22 TSI

Google+ WhatsApp