Tgb´den 29 Ekim Yürüyüşü (Fotoğraflı

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Forum Kayseri önünden Cumhuriyet Meydanı´na kadar yürüdü. Ellerinde Türk bayrağı ve TGB flamaları ile yürüyen TGB´liler, Cumhuri

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Forum Kayseri önünden Cumhuriyet Meydanı´na kadar yürüdü.
Ellerinde Türk bayrağı ve TGB flamaları ile yürüyen TGB´liler, Cumhuriyet Meydanına kadar geldi. Burada grup adına konuşan TGB Kayseri İl Başkanı Aykutalp Avşar, "Geçtiğimiz Cuma günü Hakkari-Yüksekova´da sincice arkalarından vurulan 3 şehidimizi, 3 canımızı, 3 yiğidimizi büyük bir kararlılıkla anıyoruz. Akıttıkları kan bileklerimizde kenetleniyor ve Amerika´nın taşeronluğunu yürüten terör örgütlerini Anadolu topraklarına gömme şiarında bizleri birleştiriyor" dedi.
Avşar, "Türkiye´nin diğer illerinde 29 Ekim için çalışma yürütürken PKK´nın saldırıları ile karşılaştık. Bir çok üniversitede küfre ve saldırıya maruz kaldık. Biz ise kalemlerimiz ile cevap verdik. Irak´ı, Suriye´yi bölemedikleri gibi Türkiye´yi de bölemeyeckler. Türk Milleti yine Türk´ü ile Kürt´ü ile, Çerkezi ile, Lazı ile bütün halinde emperyalizmi püskürtecektir" diye konuştu.
(AÖ-Y)

29.10.2014 14:35:23 TSI

Google+ WhatsApp