Terim'den Volkan Demirel açıklaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kaleci Volkan Demirel'in EURO 2016'da yer almak istediğine dair açıklamalarını değerlendirdi.

Terimden Volkan Demirel açıklaması

Terim, "Bir başkası isteyecek de o niye istemeyecek? Herkesin istemesi lazım. Bu herkesi milli takımı. Volkan da bizim uzun yıllar beraber oynadığımız oyuncularımızdan bir tanesi" dedi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da düzenlenen hakem semineri ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İSTEDİKLERİ HOCALARLA ÇALIŞABİLİRLER, YETERKİ HAKLARI ÖDENSİN"
Son zamanlarda yaşanan teknik direktör değişiklikleri ile ilgili de görüşlerini aktaran Terim, "Talimatlara uygun olarak kulüpler istedikleri kadar hocayla çalışabilirler. Bu üzerine kayıt koyamayacağınız bir durum. Kulüp başkanları istediği teknik direktörle çalışabilir, yeter ki hakları ödensin" dedi.

"İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ"
EURO 2016 öncesi Mart ayında iki hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Terim, "Birisi Antalya'da İsveç'le diğeri de Viyana'da Avusturya ile. Hazırlık maçlarımızı turnuvaya katılan takımlarla yapacağız" diye konuştu.

"BU HERKESİN MİLLİ TAKIMI"
Kaleci Volkan Demirel'in EURO 2016'da yer almak istediği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:
"Keşke kadro seçiminin zor olduğu bir ortam olsa ama şu an bir sıkıntımız yok. Burak Yılmaz da o tarihe kadar iyileşecektir. Volkan Demirel tabi ki de milli takımı isteyecektir. Bir başkası isteyecekte o niye istemeyecek? Herkesin istemesi lazım. Bu herkesi milli takımı. Volkan da bizim uzun yıllar beraber oynadığımız oyuncularımızdan bir tanesi."

Google+ WhatsApp