Temalspor´un Milli Gururu

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol Takımı, Milli Takıma oyuncu göndermenin haklı gururunu yaşıyor. Hentbol Takımının pivot oyuncusu Hakan Yalçın, U20 Milli Takımı´na çağrıldı. 26 Ekim´de Ank

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol Takımı, Milli Takıma oyuncu göndermenin haklı gururunu yaşıyor. Hentbol Takımının pivot oyuncusu Hakan Yalçın, U20 Milli Takımı´na çağrıldı. 26 Ekim´de Ankara´da toplanan U20 Hentbol Milli Takım´ı 3 Kasım´a kadar kamp yapacak.
Belediye Termalspor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, Muş doğumlu olan Hakan Yalçın´ın Bursa Nilüfer Belediyespor´dan transfer edildiğini belirterek, "Takımımızda pivot pozisyonunda oynayan oyuncumuzun oyun gücü çok yüksek ve çok iyi bir tekniğe sahip. Savunmada da göreve yapabilen ve bu bölgede takımımıza katkı sağlayan oyuncumuzun yaşı milli takım için de uygun." dedi.
Kulüpte daha önce milli takımlarda görev almış oyuncuların da bulunduğunu hatırlatan Erzurumluoğlu, yine Bursa Nilüfer Belediyespor´dan transfer edilen Mustafa Sefa Tığ ile İstanbul Cent Koleji´nden transfer edilen Sabri Hançer´in de daha önce milli takımda görev alan oyuncular arasında olduğunu belirtti. Erzurumluoğlu, altyapıda yetişen ve Erzurumlu olan İbrahim Furkan Uçar, Emrullah Çınar ve Serhat Gülüm´ün de genç takımın etkili oyuncularından olduğunu vurguladı.
Altyapıdan yetişen 1997-1998 grubu oyuncuların da bu haftadan itibaren A takım ile antrenmanlara katılacağını söyleyen Ali Erzurumluoğlu, gelecek yılların güçlü Termal Spor Kulübünün temelini oluşturacaklarını sözlerine ekledi. Erzurumluoğlu, A takımın yaş ortalamasının 20 olduğunu da hatırlatarak, çok diri ve hızlı oynayan hırslı bir takıma sahip olduklarını ifade etti.
(ERZ-AA-Y)

27.10.2014 12:37:59 TSI

Google+ WhatsApp