Tekkeköy Kent Konseyi Başkanlığı´na Prof. Dr. Erler Seçildi Samsun

Tekkeköy Kent Konseyi Genel Kurulu´nda OMÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler başkan seçildi. Tekkeköy Kent Konseyi genel kurulu Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Düğün Salonu´nda yapıld

Tekkeköy Kent Konseyi Genel Kurulu´nda OMÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler başkan seçildi.
Tekkeköy Kent Konseyi genel kurulu Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Düğün Salonu´nda yapıldı. Genel kurul toplantısına daha önceden belirlenmiş şehir dışı programı nedeniyle Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar katılamadı. Toplantıya, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Aydın Karmil, Tekkeköy Belediyesi Başkan Yardımcıları Yusuf Sağlam, Özkan Karakaya, Abdulkadir Özdemir, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
"Kent konseyleri kendi bölgelerine hizmet eden, gönüllülük ve sevgi esasına dayalı demokrasi platformlarıdır" diyen Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Aydın Karmil, yaptığı açılış konuşmasında, "İlçemiz tarih, sanayi, tarım, kültür ve turizm gibi beş büyük değeri bünyesinde barındıran nadir ilçelerdendir. Kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehricilik bilincinin geliştirilmesi, kentimizin hak ve hukukunun korunması, sürdürebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, şeffaflık, katılımcılık ve yerinde yönetim ilkelerini hayata geçirmede kent konseyleri aktif rol oynamaktadır. Kent konseyi genel kurulunun ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diler, tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.
Yapılan oylamayla Tekkeköy Kent Konseyi Başkanlığı´na Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler seçildi.
(MAY-SO-Y)

26.10.2014 17:54:09 TSI

Google+ WhatsApp