Tarih Yazanlar Galatasaray Stadyum Müzesi’nde

Tarih yazanlar Galatasaray Stadyum Müzesi’nde buluşuyor

9 Nisan 2009 günü gerçekleri tarih, tarihi de bir kez daha Galatasaray yazıyordu. Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız önemli geri dönüşlere imza attığı FIBA Eurocup maratonunda finalde Cras Basket Taranto’yu iki maç sonunda eleyerek KADIN BASKETBOLUNDA TÜRKİYE’YE GELEN İLK AVRUPA KUPASI’NI müzesine götürüyordu.

 

Bu tarihi zaferin mimarları kulübümüzün düzenleyeceği organizasyonda yeniden bir araya gelecek. Tarih yazanlar; her köşesi efsanelerinden, kupalardan, başarılardan, anlardan ve anılardan bir iz, hatıra ve belge taşıyan Galatasaray Stadyum Müzesi’nde ağırlanacak ve daha sonra düzenlenecek olan yemek organizasyonunda unutulmaz anları yeniden yaşayacak.
 
 
10 Nisan Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenecek olan bu görkemli buluşma saat 11:30'da başlayacak.
 
Organizasyonu takip etmek isteyen medya mensuplarının 9 Nisan Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar gerekli bilgileri [email protected] adresine göndererek akreditasyon işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
 
NOT: Stat güvenlik protokolü gereği akreditasyon zorunludur.
 
TARİH: 10 Nisan 2018
YER: Galatasaray Stadyum Müzesi
11.30: Galatasaray Stadyum Müzesi'nde buluşma
12.00: Stadyum Müze Turu Etkinlikleri

Google+ WhatsApp