Taner YILDIZ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Taner YILDIZ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK PARTİ Kayseri Milletvekili

Taner YILDIZ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

 

Yıldız mesajında " Onların kocaman yürekleri Özgür, düşleri ise her türlü engeli aşacak seviyededir. Ve bizlere o kadar kutsal bir görev düşüyor ki, onların düşlerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak vazifesindeyiz. Engelleri beraber aşacağız.” vurgusunu yaptı

 

Ak parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız devamında şunları kaydetti:

“Hepimiz birer engelli adayıyız, Ne farklılık, Ne engel, Hayat, birlikte güzel.. Görevimiz kolaylaştırmak olmalı zorlaştırmak değil. Fiziksel Engelli olmak bir noksanlık değildir. Engel yeter ki kalplerde olmasın, bütün engeller aşılmak içindir. Sevgi varsa engel yoktur. Engel bedende değil, empati kuramayan zihinlerde varsa işte o zaman sorun başlıyor.

İnsan olma onurunu taşıyan iyi, doğru,  güzel yolunda iman inanç ve erdemle yaşama azmini gösteren engin gönüllü insanımızın sadece fiziksel engelleri, onların sürdürdüğü çileli hayat mücadelerine rağmen gösterdikleri sabır metanet ile  Yaradan’ımıza  teslimiyet noktasındaki ulvi davranışları örnek bir insan olma vasfı yanında her türlü takdir ve şükran duygularının üzerindedir.

Yaşamak demek yeryüzünde dolaşmak değildir. .İnsan ilkeleriyle yaşadığı zaman idealleriyle ebediyete uzanır. İnsanlar unutulunca ölürlermiş. Siz cefakar ve fedakar yürekleri özgür bedenleri engelli abideleşmiş insanlar... sizleri asla unutmayacağız. Selam ve saygılarımla...”

Google+ WhatsApp