Talas'ta Soğuk Asfalt Seferberliği

Talas'ta Soğuk Asfalt Seferberliği

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, ilçe merkezi ve yukarı mahallelerde soğuk asfalt olarak bilinen 21,6 kilometrelik satih kaplama yapıldı.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar ilçe merkezinde 4, Çatakdere’de 11,5, Başakpınar’da 3,1 ve Kuruköprü’de 3 olmak üzere toplam 21,6 kilometre satih kaplamanın gerçekleştiğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, vatandaşların özellikle ara sokaklarda toz ve kire maruz kalmaması için hızlı şekilde yapılabilen asfalt çeşidi olan satih kaplamanın tercih edildiğini belirterek, "İhtiyaç duyulan her yere satih kaplama yaparak vatandaşlarımızı tozdan ve kirden kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.
Başkan Palancıoğlu, özellikle Çatakdere Mahallesi’nde satih kaplamanın fazla olduğuna dikkat çekerek, "Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından mahallemizin altyapısı yenilendiği için bütün ara sokaklar dahil olmak üzere her yola asfalt serdik. Burada asfalt yapılacak bir yol bırakmadık." ifadelerini kullandı.
Başkan Palancıoğlu, sezon boyunca yukarı mahallelerden ihtiyaç olan bölgeleri tozdan kurtarmak için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Talas'ta Soğuk Asfalt Seferberliği

Google+ WhatsApp