Sudanlı Heyet Büyükşehir'i Ziyaret Etti

Sudanlı Heyet Büyükşehir'i Ziyaret Etti

Sudan’ın başkenti olan Hartum’un Merkez İlçe Belediye Başkanı Ahmed Ali Osman Ali başkanlığındaki heyet, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Sudan’ın başkenti olan Hartum’un en büyük ilçesi konumundaki Hartum heyetini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk karşıladı. Konuklarına Kayseri’nin tarihi ve bugünü hakkında bilgiler veren Mehmet Savruk, Kayseri’nin belediyecilik anlamında da dikkat çeken bir şehir olduğunu belirtti.
Hartum Belediye Başkanı Ahmed Ali Osman Ali de konuşmasına Türkiye’yi çok sevdiklerini belirterek başladı. Kayseri’de çok güzel ağırlandıklarını ifade eden ve bu nedenle teşekkür eden Konuk Belediye Başkanı Ali, "Türkiye’de çok güzel şehirler var. Şehirleşmenin en güzel örneği olduğu için Kayseri’ye geldik. Hartum Belediyesi’ni geliştirme açısından buradayız. Kayseri’de güzel örnekler gördük. Şehir çok organize ve bu kadar güzel organizenin ardında güzel bir yönetim vardır" diye konuştu.
Sudan heyeti ziyarette kardeş şehir olma talebinde de bulundu. Başkan Vekili Mehmet Savruk bu talebi değerlendireceklerini belirtti. Ziyarette karşılıklı hediyeler de takdim edildi.

Google+ WhatsApp