Kategori : Spor

Badminton sporcularından İl Müdürü Kabakcı’ya ziyaret

Badminton sporcularından İl Müdürü Kabakcı’ya ziyaret

Okul Sporları Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan, Amasya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası ile Çekya’daki Yonex Turnuvası’nda elde ettikleri derecelerle dikkat çeken İbrahim Tennuri Ortaokulu badminton sporcuları, antrenörleri ve okul yöneticileri, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti.

Kayserispor’da Ali Çamlı Başkan Seçildi

Kayserispor’da Ali Çamlı Başkan Seçildi

Kayserispor’un olağanüstü genel kurulunda Ali Çamlı tek aday olarak girdiği seçimde başkan seçildi. Çamlı, “Aldığım görevin ne olduğunu biliyorum. Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımızdan hiç endişem yok. Bunu da açık yüreklilikle söylüyorum” dedi.

KAYSERİSPOR’UN YENİ İSİM SPONSORU METRO OLDU

KAYSERİSPOR’UN YENİ İSİM SPONSORU METRO OLDU

Kayserispor’un olağanüstü genel kurulunda yeni isim sponsoru Metro oldu. Sarı-kırmızılı kulübün, yeni sezonda 1. Lig’de Metro Kayserispor adıyla mücadele edeceği açıklandı.

ERCİYES, DÜNYA TENİS TURU’NA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

ERCİYES, DÜNYA TENİS TURU’NA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla uluslararası spor merkezi kimliği kazanan Erciyes, Dünya Tenis Turu’na ev sahipliği yapıyor. 2029 Dünya Spor Başkenti Kayseri’de 52 ülkeden 550 sporcunun katıldığı organizasyon hem spor turizmine hem de kent ekonomisine önemli katkı sağlıyor.

Kayseri Master, Kahramanmaraş’tan Şampiyonlukla Döndü

Kayseri Master, Kahramanmaraş’tan Şampiyonlukla Döndü

Kayseri Master Futbol Takımı, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu 2025-2026 +50 Yaş Bölgesel Lig Şampiyonası’nda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak şampiyon oldu.