Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor, 25 Ekim Cumartesi gününü 26 Ekim Pazar gününe bağlayacak gecede saat 04.00´da kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle saatlerin 1 saat geriye alınacağını hatırlatarak, Pazar gü

Yeni Diyarbakırspor, 25 Ekim Cumartesi gününü 26 Ekim Pazar gününe bağlayacak gecede saat 04.00´da kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle saatlerin 1 saat geriye alınacağını hatırlatarak, Pazar günü oynanacak Payas Belediyespor maçının yeni saati konusunda taraftarları bilgilendirdi.
Pazar günü Atatürk Stadı´nda oynanacak maçın saat 13.30´da başlayacağına dikkat çekilen açıklamada, taraftarlardan yeni saate göre hareket etmeleri istendi. Açıklamada, "Ülkemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da enerjiden tasarruf sağlamak amacıyla kış saati uygulamasının devam edeceği ilgili kurumlar tarafından açıklanmıştır. Bu doğrultuda 25 Ekim´i 26 Ekim´e bağlayan gecede saatler 1 saat geri alınacaktır. Bu uygulamadan dolayı maç saatlerinde de değişiklik yapılmıştır. Değişen saat uygulamasına göre Payas Belediyespor´la Pazar günü kendi sahamızda yapacağımız karşılaşma saat 13.30´da başlayacaktır. Maça gelecek olan taraftarlarımızın bu değişikliği dikkate almalarını istiyoruz" denildi.

BİLET FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK YOK
Sezon başından beri uygulanan maç biletleri fiyatlarının devam edeceği de vurgulanan açıklamada, "Maçın bilet fiyatları kulübümüz tarafından maraton 3 TL, kapalı 5 TL ve numaralı tribün ise 10 TL olarak belirlenmiştir. Biletler, Pazar günü sabahı Atatürk Stadı gişelerinde satışa sunulacaktır. Yeni Diyarbakırspor´umuzun en büyük itici gücü ve dayanağı olan değerli taraftarlarımızı bu önemli maçta takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Takımımız maçla ilgili hazırlıklarını yarın tamamlayacaktır. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.
(HA-YRT-DG-S)

24.10.2014 15:16:00 TSI

Google+ WhatsApp