Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, 3 maçta 9 puanla galibiyet serisi yakaladıklarını ancak rehavete kapılmadan seriyi sürdürmek istedikle

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, 3 maçta 9 puanla galibiyet serisi yakaladıklarını ancak rehavete kapılmadan seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyespor´da, 3 maçlık yenilginin ardından 3 maçlık galibiyet serisi ilaç gibi geldi. Zirve mücadelesi yapan Derincespor´u zorlu deplasmanda 2-1 yenerek, puanını 15´e çıkaran kırmızı-beyazlılar 4. sıraya yerleşerek, zirve yarışına ortak oldu.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, 3 maçta 3 galibiyet ile iyi bir seri yakaladıklarını belirtti. Pazar günü içeride oynayacakları Erzincan Refahiyespor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz ligde sıkıntılı bir konumda olabilir. Bu nedenle rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle işimize konsantre olacağız. Oynamadan maç kazanılmaz. İç sahada oynamanın avantajını kullanarak, galibiyet almak istiyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam etmek için de bu gerekli" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Erzincan Refahiyespor karşılaşması Pazar günü saat 14.30´da başlayacak.
(EV-SK-SK-S)

23.10.2014 12:56:47 TSI

Google+ WhatsApp