Spor Toto 3. Lig

Bu sezon kendi sahasında gol atamayan ve maç kazanamayan Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor´la karşılaşacak. Hedef, iç sahadaki ilk gol vey

Bu sezon kendi sahasında gol atamayan ve maç kazanamayan Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor´la karşılaşacak. Hedef, iç sahadaki ilk gol veya golleri bularak ilk galibiyete imza atmak.
Ligde 8. hafta maçları İddaa programı nedeniyle 22 Ekim Çarşamba günü yapılacak. 2. Grup´ta zirve mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, 3 hafta sonra kendi sahasında taraftarlarının huzuruna çıkarak galibiyet arayacak. Kendi sahasında oynadığı Çine Madranspor ve Yeşil Bursa maçlarını 0-0´lık sonuçlarla tamamlayarak galibiyet ve gole hasret kalan Yeni Diyarbakırspor, ligin yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor´u yenerek bu iki özleme de son vermek istiyor. Sakatlıkları geçen Ali ve Abdullah takımla beraber idmana başlarken, takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

KALE ARKASI TRİBÜNLERİ AÇILMAYACAK
Bu mücadelede kale arkası tribünlerinin açılmayacağı açıklanırken, maçın biletleri, maraton için 3 ve kapalı için de 5 lira olarak belirlendi. Atatürk Stadı´ndaki mücadele saat 14.30´da başlayacak. Ankara bölgesi hakemi Salih Salar´ın yöneteceği maçta Murat Ceylan ve Serdar Aynur yardımcı hakem olarak görev yapacak.
Diyarbakırspor, 26 Ekim Pazar günü saat 13.30´da ise yine Diyarbakır Atatürk Stadı´nda Payas Belediyespor´la karşılaşacak.
(HA-YRT-SK-S)

21.10.2014 12:14:22 TSI

Google+ WhatsApp