Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, hedeflerinin Spor Toto 2. Lig´e çıkmak olduğunu söyledi. Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor´da başkan Rüşa

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, hedeflerinin Spor Toto 2. Lig´e çıkmak olduğunu söyledi.
Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor´da başkan Rüşan Uzunoğlu, hedeflerinin şampiyon olup Spor Toto 2. Lig´e çıkmak olduğunu açıkladı. Ligde inişli çıkışlı haftalar olabileceğini ve her takımın benzer sorunlar yaşayabileceğini belirten Uzunoğlu, "İlk 6 hafta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Önemli olan uzun soluklu lig maratonunu önde bitirmek. 2-3 kötü sonuçta, teknik heyet değişikliğine karşıyım. Hocamız çok değerli biri ve yakın geçmişte Aydınspor´u şampiyon yapıp 2. Lig´e çıkarmış ve geçen sezonda Bergama Belediyespor´u Play-off´a taşımış kişi. Hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık bu doğru. Futbolda bunlar var. Teknik heyete ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Puan kayıplarını telafi edeceklerdir. Payas Belediyespor 1975 galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek için Kemer Tekirovaspor maçını kazanmak zorundayız. Çünkü biz iyi ekibiz. Genç, dinamik ve iyi futbol oynamaya çalışan takımlarından biriyiz. Ligde oynayacağımız her karşılaşmanın bir zorluğu var. Son aldığımız sonuçla, biz de moral kazandık. İyi bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.
Cumartesi günü saat 15.30´da Kemer Tekirovaspor ile zemini yenilenen Doğan Seyfi Atlı Stadı´nda oynayacaklarını hatırlatan Başkan Uzunoğlu, futbolseverleri bu maça davet ederek, destek beklediklerini yineledi.
(EV-SK-TK-S)

17.10.2014 10:57:45 TSI

Google+ WhatsApp