Soygun anında faturasını ödemeye çalıştı

Okmeydanı’nda bugün soyulan PTT şubesi ve karşısındaki fatura ödeme merkezinin iki hafta önce de soyulduğu anlaşıldı. Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan soygunda, her şeyden habersiz bir vatandaşın fatura ödemeye çalışması dikkat çekti.

Şişli Belediyesi'ne ait Okmeydanı'ndaki Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Semt Konağı içerisinde bulunan PTT şubesi bugün sabah saatlerinde yüzü maskeli ve silahlı kişilerce soyulmuştu. Aynı şube ve karşısındaki fatura ödeme merkezi 25 Mart günü de soyulmuş, yaklaşık 16 bin lira alan soyguncular kaçarak kayıplara karışmıştı. O günkü soygun anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

SOYGUN SÜRERKEN FATURA ÖDEMEYE ÇALIŞTI

Saniye saniye Fatura Ödeme Merkezi’nin güvenlik kamerasına yansıyan olay anında eli silahlı ve yüzeli maskelinin binaya girdikleri görülüyor. Fatura ödeme merkezinin veznesinde görevli kişiye silah çeken soyguncular, görevliden bir miktar para alıyor. Daha sonra soygunculardan ikisi yine bina içerisinde bulunan PTT şubesine yönelirken, diğer soyguncu kapı önünde gözcülük yapıyor. Bu sırada her şeyden habersiz bir vatandaş fatura ödeme merkezi gişesine yaklaşarak fatura ödemeye çalışıyor. Cebinden çıkardığı faturayı görevliye uzatan vatandaş, görevlinin uyarısıyla soyguncuları fark ediyor.

PTT şubesinden de bir miktar para alan soyguncular, kaçarak binadan ayrılıyor. 

Google+ WhatsApp