Sosyal Medyada Yoksunluk Kavramını Ortaya Çıkartıyor

Sosyal Medyada Yoksunluk Kavramını Ortaya Çıkartıyor

Sosyal Medyada Yoksunluk Kavramını Ortaya Çıkartıyor

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi’nde konferans veren yazar ve sosyal medya konusunda çeşitli çalışmalarda bulunan Salih Seçkin Sevinç sosyal medyada yoksunluk kavramının ortaya çıktığını söyleyerek, “Mis gibi psikolojik bir rahatsızlığımız oldu” dedi.
ERÜ İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda gençlerle buluşan kitap yazarı ve harbiyiyorum.com kurucusu Salih Seçkin Sevinç, öğrencilere günümüzde sıkça kullanılan sosyal medya konusunda deneyimlerini anlattı. Sıkça kullanılan twitter, facebook, instagram gibi sosyal medya ağlarının kuruluş aşamasını ve günümüzde gelinen noktayı değerlendiren Sevinç, herkesin sosyal medyada çok iyi şeyler paylaştığını vurguladı. Paylaşımlarda içeriğin mi yoksa takipçinin mi daha önemli olduğunu öğrencilere soran Sevinç, kullanıcının kendilerinin bir şeyler üretmesinin daha kaliteli bir paylaşım olacağının altını çizdi. Yakın zamanlarda sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak intihar eden kişilere de değinen Salih Seçkin Sevinç medyada yoksunluk kavramının ortaya çıktığını vurgulayarak, “Mis gibi psikolojik bir rahatsızlığımız oldu” şeklinde konuştu.
‘Sosyal Medyada İçeriğin Gücü’ konulu konferansta salonu dolduranlarla sohbet eden Yazar Salih Seçkin Sevinç, öğrencileri kaliteli bir sosyal medya kullanıcısı olabilmek için yapılması gerekenleri de öğrencilere aktardı.

Google+ WhatsApp