SON DAKİKA… Mahkemeden yeni karar: Fenerbahçe taraftarı Kayserispor maçına alınmayacak

SON DAKİKA… Mahkemeden yeni karar: Fenerbahçe taraftarı Kayserispor maçına alınmayacak

Fenerbahçe Kulübünün itirazı sonrası Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmeyi durdurmuştu. Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu’nun gerekçeli itirazı üzerine mahkeme nihai kararını Fenerbahçe taraftarının tribüne alınmaması yönünde değiştirdi.

Kayserispor, ligin 24’üncü haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Kayseri İl Güvenlik Kurulu, 4 Mart Cumartesi günü (yarın) saat 19.00'da oynayacak olan maça sarı-lacivertli taraftarların alınmaması kararını almıştı. Fenerbahçe Kulübü ve spor camiasında çok konuşulan bu kararın durdurulması için Fenerbahçe’nin talebini değerlendiren Kayseri 2. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurarak 1 günlük itiraz süresi tanıdı. Kayseri Güvenlik Kurulu yasakla ilgili gerekçeli kararını mahkemeye sundu.
 
Fenerbahçe taraftarına getirilen deplasman yasağını bir kez daha değerlendiren Kayseri 2. İdare Mahkemesi nihai kararını verdi. Fenerbahçe taraftarının tribüne alınmaması yönünde karar verildi. 
Sar-lacivertli taraftar, Cumartesi günü saat 19.00’da Kayseri’de oynanacak Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribünde yer almayacak.

Google+ WhatsApp