Sivas Caddesi Genişletiliyor

Sivas Caddesi Genişletiliyor

Büyükşehir Belediyesi Sivas Caddesi’nin Mimarsinan Kavşağı ile Harikalar Diyarı arasındaki bölümünü genişletmek için çalışma başlattı. Başkan Mustafa Çelik, sabah erken saatlerde yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiren işçilere simit ve peynir ikram ederek onlarla birlikte kahvaltı yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çelik, gidiş geliş ikişer şerit olan yolun üçer şeride çıkarılacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğini daha da rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Caddesi’nin Mimarsinan Kavşağı ile Harikalar Diyarı arasında yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yerinde inceledi. Sabah erken saatlerde Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerini ziyaret eden Başkan Mustafa Çelik, ekiplere simit ve peynir ikram ederek onlarla birlikte kahvaltı yaptı. İşçilerle sohbet eden Başkan Çelik, daha sonra yol genişletme çalışmaları ile ilgili Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal’dan bilgi aldı.
Çalışmaların yapıldığı yolun doğu-batı aksındaki en önemli geçiş noktası olduğunu belirten Başkan Mustafa Çelik, "Mimasinan Kavşağı ve Harikalar Diyarı arasında bulunan 1.850 metre uzunluğundaki iki gidiş ve iki geliş olan yolun genişletilmesi için çalışmalara başladık. Gurbetçilerin yoğun olarak geldiği yaz mevsiminden önce bu yoldaki çalışmalarımızı bitirelim istiyoruz. Çok kısa sürede bu yolu üç gidiş üç geliş olarak yeniden tanzim edeceğiz. Güzergahtaki mülk sahiplerini yolun genişletilmesi konusunda muvafakat verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Google+ WhatsApp